onsdag 19 december 2012

Antingen eller

Igår gick jag och lade mig tjugo i åtta. Ikväll hoppade jag i säng redan före halv åtta, i stället för att åka skridskor i Kungsan och käka middag på Prinsen med mina kollegor, vilket var planen. Trots en timme i  vilrummet på eftermiddagen så orkade jag inte hänga med.

Antingen håller jag på att bli sjuk, eller också är det verkligen dags för jullov.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Jag hoppas att det är jullovs-behov och inte något som ligger och lurar i kroppen! Är ju annars typiskt att man blir sjuk just när man ska vara ledig...

Själv sitter jag i soffan och jobbar så här dags (22:21) för att hinna avsluta allt innan det är dags för mitt jullov. Inte alls min melodi egentligen att hemmajobba men just idag kändes det helt okej efter en kortare dag på jobbet med stress i hela kroppen. Nu är jag i fas igen och ser att jag kan hinna avsluta allt jag har att göra på veckans två återstående dagar utan några större problem. Och sen väntar två underbart, härliga, lediga veckor med familjen!!

Hoppas du och de dina får hålla er friska och att ni får en fin jul!

Kajsa sa...

Ingela: Jag blev inte sjuk till lovet, även om jag just nu känner en förkylning på gång. Men jag är himla trött jämt och ständigt, och om det inte blir bättre framåt vårvintern så är det definitivt dags att konsultera min doktor.

Skönt att vara i fas med allt på jobbet när man ska vara ledig - hoppas du och familjen njuter av er ledighet!

Kram