Annika: Eller hur! Har du några bra recepttips? Även om det enkla är det bästa när det gäller just löjrom, om du frågar mig. En blini eller en rostad toast med löjrom, gräddfil, hackad rödlök och lite citron. Oh la la!
Åh, men herregud. För en norrbottning låter det som ljuv musik, hemlandstoner och sånt vi tog på tunnbrödet lite nu och då - bara med lite rödlök och peppar. Vardagsmat - som man knappt får se röken av numera. sååå gottt!!! Och dyyyyyyyyyrt! Avundsvärda du!
Birgitta: Visst är det ljuv musik! Och inget vi äter till vardags här i radhuset, minsann... Maken har gått och funderat länge på de där stora förpackningarna på affären i de tjusiga kvarteren där han jobbar, och nu slog han till minsann.
Tjockalocka: Eller på en hemkörd skagen, eller en västerbottenpaj, eller en våffla, eller bara en helt vanlig toast. Och så lite Deutz champagne till det. Jösses vad gott!
6 kommentarer:
Det låter avundsvärt!
Annika: Eller hur! Har du några bra recepttips? Även om det enkla är det bästa när det gäller just löjrom, om du frågar mig. En blini eller en rostad toast med löjrom, gräddfil, hackad rödlök och lite citron. Oh la la!
Åh, men herregud. För en norrbottning låter det som ljuv musik, hemlandstoner och sånt vi tog på tunnbrödet lite nu och då - bara med lite rödlök och peppar. Vardagsmat - som man knappt får se röken av numera. sååå gottt!!! Och dyyyyyyyyyrt! Avundsvärda du!
Birgitta: Visst är det ljuv musik! Och inget vi äter till vardags här i radhuset, minsann... Maken har gått och funderat länge på de där stora förpackningarna på affären i de tjusiga kvarteren där han jobbar, och nu slog han till minsann.
Jag lovar att njuta! :-D
Uj uj uj, vad gott!
Gott på råraka också.
Mums!
Tjockalocka: Eller på en hemkörd skagen, eller en västerbottenpaj, eller en våffla, eller bara en helt vanlig toast. Och så lite Deutz champagne till det. Jösses vad gott!
Skicka en kommentar