lördag 5 juni 2010

Sann lyx är...

...att ha 400 500 gram kalixlöjrom i frysen.

Tror det får bli blinier imorgon.

(Update: Det är faktiskt ett halvkilo löjrom, påpekade maken. Och visst, rätt ska vara rätt - jag klagar inte...)

6 kommentarer:

Annika sa...

Det låter avundsvärt!

Kajsa sa...

Annika: Eller hur! Har du några bra recepttips? Även om det enkla är det bästa när det gäller just löjrom, om du frågar mig. En blini eller en rostad toast med löjrom, gräddfil, hackad rödlök och lite citron. Oh la la!

Birgitta sa...

Åh, men herregud. För en norrbottning låter det som ljuv musik, hemlandstoner och sånt vi tog på tunnbrödet lite nu och då - bara med lite rödlök och peppar. Vardagsmat - som man knappt får se röken av numera. sååå gottt!!! Och dyyyyyyyyyrt! Avundsvärda du!

Kajsa sa...

Birgitta: Visst är det ljuv musik! Och inget vi äter till vardags här i radhuset, minsann... Maken har gått och funderat länge på de där stora förpackningarna på affären i de tjusiga kvarteren där han jobbar, och nu slog han till minsann.

Jag lovar att njuta! :-D

Tjockalocka sa...

Uj uj uj, vad gott!
Gott på råraka också.
Mums!

Kajsa sa...

Tjockalocka: Eller på en hemkörd skagen, eller en västerbottenpaj, eller en våffla, eller bara en helt vanlig toast. Och så lite Deutz champagne till det. Jösses vad gott!