söndag 16 juni 2013

Träning vecka 24

En bra träningsvecka! Idag sprang jag en mil, för andra gången i mitt liv. Hurra för mig! Och att jag fixade milen idag är helt och hållet tack vare målet jag satte upp i RunKeeper för ett par månader sedan: att springa en mil senast den 21 juni. Jag kunde ju liksom inte låta det där målet förbli ouppnått, så idag var det jag som snörde på mig joggingskorna för en långrunda. Och oj vad skönt det var. Fort gick det inte - ja faktum är att jag tror att några av er skulle skratta om ni fick höra hur sakta jag sprang - men jag sprang en mil och jag njöt av det. Det skulle aldrig ha hänt för två år sedan - yippee!

Måndag: 2x9 km cykel
Tisdag: 2x9 km cykel, 55 minuters body pump på SATS (inte riktigt min grej men det funkade i brist på annat)
Onsdag: vila
Torsdag: vila
Fredag: 2x9 km cykel, 55 minuters NTC på SATS (tabataintervaller för hela slanten)
Lördag: vila
Söndag: 10 km löpning - yay!


3 kommentarer:

cruella sa...

Duktigt! Du är verkligen ihärdig. Jag får aldrig till någon vana, jag är spontanlöpare:-) Plötsligt händer det liksom. Det kan vara tre gånger på en vecka eller två veckor mellan gångerna. Lite utegym på det.

Dock! Jag sprang också en mil för första gången på väldigt länge för ett par veckor sedan - Blodomloppet på Djurgården. Precis en timme och en minut höll jag på, så nu borde jag väl känna mig peppad och spränga den där retliga gränsen:-)

Kajsa sa...

Cruella: Du är en bra bit snabbare än jag på milen, ska du veta! Retfullt dock med den där larviga lilla minuten...

cruella sa...

Jag springer helt au naturel så jag får skylla mig själv. Inga apparater, inte ens en vanlig klocka... Annars hade jag nog pinnat på lite extra:-)