onsdag 18 april 2012

Ny header

Som ni ser är jag varken formgivare eller webbdesigner. Men ändå. Någon som vet var bilden är tagen?

10 kommentarer:

Editor sa...

Snyggt.
Ingen aning. :)

Nipe sa...

Nä, tyvärr.

Live från radhuset sa...

Very nice säger formgivaren. Som inte har en susning varifrån killen skriker. Från någon vägg i Rom kanske? :) Snyggt upplägg.

Jag funderar dock lite på att han skriker ut RADHUSTANKAR. Dina ord är så fina och tänkvärda som inte skriks fram.
Men så sitter jag och analyserar bilder dagarna i ända också, arbetsskada. Man kan ju se en bild som en bild. En snygg bild, helt enkelt. :)

Resultatet blev rent och snyggt. Vad duktig du är!

Live från radhuset sa...

Ser att du läser Niceville. Läste ut den för några veckor sen, men tänker på den fortfarande. Lågmäld och bra. Ska försöka se filmen snart, The Help.

Solrosfrö sa...

New York kanske...?

Editor sa...

Nu vet jag. Var tvungen att testa Googles bildsökmaskin.... Tror den funka: RFC. :)

Kajsa sa...

Caroline: Google is your friend... Självklart är bilden från New York och Rockefeller center! Jag älskar art deco-utsmyckningarna i kvarteret och sprang som en tok med kameran. Kunde inte låta bli att återanvända denna bild. Sen blir det nog ett byte till en mer radhusaktig bild, kanske lite vår-somrig sådär...

Live från radhuset: Jag håller helt med om att han är lite gapig ;-) Tycker väl inte bilden passar ihop helt klockrent med bloggen egentligen, men jag kunde ändå inte låta bli att använda den ett tag, som souvenir liksom.

Niceville är riktigt bra, förresten. Jag tog en paus i Korparna, men snart ska jag fortsätta med den - den verkar också väldigt bra.

Nipe och Fröet, kolla här för fler bilder: http://www.google.se/search?hl=sv&q=rockefeller%20center&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

Annika sa...

Snyggt! Jag gillade f ö också "The help", (tycker NIcevills är ett idiotiskt "svenskt" namn på boken!), och vill just därför inte se filmen. Lite fånigt kanske, men jag litar inte på att de får till alt i boken.

Kajsa sa...

Annika: Jag tror också jag hoppar filmen, men man vet aldrig...

Barfotsgatan sa...

Nej, Annika och Kajsa; se filmen! Verkligen bra och feelgood. Tårarna sprutade...fast jag gråter ju till allt...
kram Anna