onsdag 20 februari 2013

Kär i ett skåp

Ur IKEAs nya Stockholmskollektion som släpps i april. Jag vet precis var det ska stå, vad det ska fyllas med och hur fint det kommer att bli. Finns även i gult om du är lagd åt det hållet.


9 kommentarer:

Tjockalocka sa...

I gult!! Skojar du?! Jag som har sörjt i ett år för att jag inte hann lägga vantarna på ett gult Billy-vitrin! Nu jäklar! Tack för infon!!

Cina sa...

Jäklar vad fina! Skulle kunna tänka mig en i varje kulör :)

Tjockalocka sa...

Aaah! Får ställa mig i kö kvällen innan. Ett sånt måste jag ha! Såg nu också fina plåtvitrin i pasteller som också kommer i april. Hur många skåp kan man ha? Men ett gult ska det bli!

Kajsa sa...

Cina: Schnyggt va! Vi ska ha ett vitt bredvid pianot, kommer bli klockrent. Men du, visst känns det tomt utan "på spåret" - vad ska man ägna fredagkvällen åt liksom?

Kram

Kajsa sa...

Tjockalocka: Många. Man kan ha många skåp. Särskilt när det är vitrin = släpper igenom ljus.

Det gula är toksnyggt!

Cina sa...

Kajsa: Skåpet bredvid pianot kommer bli såååå fint! Ja, det känns konstigt att inte få "träffa" dig ikväll... Här i Växjö ägnar vi oss ikväll istället åt japansk mat på den nyöppnade japanska krogen "Izakaya Moshi". Jag har höga förväntningar. Höga förväntningar.
KRAM!

Kajsa sa...

Cina: var det gott?

Cina sa...

Japp, jättegott. Speciellt dumplings och kimchisalladen. Fast det är assvårt att äta med pinnar...

Cizzi sa...

Och det första jag gjorde när vi fått nycklarna till Bosarve var att måla köksluckorna (som var precis den där gula färgen) vita. Jag insåg inte att de var så trendiga! :P