tisdag 16 oktober 2012

Förresten

Måndagskvällarna är sannerligen inget för vekhjärtade nu för tiden. Först nästan olidligt smärtsamma och gripande Torka aldrig tårar utan handskar, och sedan nästan olidligt handsvettsframkallande och galet spännande Homeland. Puh - kanske inte så konstigt att jag är trött...










6 kommentarer:

Åretruntparadiset sa...

Ja, Homeland är ju otroligt spännande. Såg avsnitt 3 igår och det blev liiite för mycket av det goda för första gången, men det är nervpirrande, absolut. Men ikväll får du köra Hollywoodfruarna i stället, det är ju lite lugnare :). Här blir det Downton ikväll.

Barfotsgatan sa...

Jag fixar inte Homeland-tiden alls...vi spar det och tar det idag istället i någorlunda tid. Gardells spar vi också och kör rubbet någon helg. Verkar värd att se!
//Anna

Kajsa sa...

ÅRP: Å, vi har inte kommit igång med första säsongen Downton än. Skandal! Men den som väntar på något gott...
Du måste se "Torka aldrig tårar..." förresten - gruvligt bra!

Anna: Jag orkar inte heller, i vanliga fall. Det får bli SVT Play.

smultron sa...

Ja, nu innebär måndagarna tvära kast mellan snyft och spänning på hög nivå!

Cina sa...

Jag följer inte Homeland, men "Torka aldrig tårar..." är så bra! Fantastiska skådespelare. Oerhört jobbigt tema. Jag är precis matt efter varje avsnitt. Måste läsa böckerna också när de kommer i pocket. Älskar Gardell.

Kajsa sa...

Smultron: Intensivt är vad det är!

Cina: Visst blir man alldeles matt. Liksom golvad, bara sitter och försöker andas. Och du - Homeland ska du absolut se! Jag trodde inte det var min sorts serie, men den är GRYM! Men du måste, absolut måste, börja från början med första säsongen. Rafflande!