Igår var det dags för korv igen, närmare bestämt fyra olika sorter från Taylors & Jones: italian style lamb, beef and garlic, pork and herbs och min favorit oak smoked bacon. Det börjar likna en fredagstradition, och inte mig emot!
Till korven serverade vi mitt nya favoritkorvtillbehör: Annikas grymma ugnsrostade potatis med körsbärstomater, rödlök och feta. Vi inspirerades av en annan av hennes potatisvarianter och lät ett gäng vitlöksklyftor och sardeller smälta med i potatispannan, och det rekommenderas varmt.
Tillsammans med en grönsallad, caprese och grillat surdegsbröd blev det hela en enkel, generös, rustik och ack-så-god grillmiddag som uppskattades storligen av våra småländska gäster. Perfekt bjudmat för en fredag då det gärna får gå snabbt och inte vara alltför tjusigt. Bara gott.
(Och bäst av allt: det finns rester kvar till lunch idag. Mums!)
2 kommentarer:
alltså, jag bara måste komma ihåg att dra förbi affern som numera har dessa korvar, en fredag. låter juvligt gott
Mamac: Ja alltså det måste du faktiskt. De är grymt goda!
Skicka en kommentar