- Ceviche på pilgrimsmussla med jordgubbar, chili, koriander och limeskum
- Sallad på havssnigel med vinägrett och sesamolja
- Misohalstrad torsk med gröna bönor och ugnsstekt aubergine
- Revbensspjäll med havssparris, havsspenat och fänkålssallad
- Kyckling, vaktel, kycklinglevermousse och terrine på kyckling, med kantareller, minisquash och popcornpuder
- En florstunn skiva ost som jag inte minns namnet på, lätt gratinerad med grädde, björnbär, kantareller och honung
- Rabarber- och jordgubbskompott med maräng, vispad grädde och rabarbersorbet
måndag 12 juli 2010
Den där middagen...
...den var inte dum. Faktiskt något av det godaste jag har ätit. Himmelskt avvägda smaker och lätt tillagade perfekta råvaror. En sjurätters avsmakningsmeny med utvalda viner. Hör här:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Härligt! Jag vill också åka dit! Vilken spännande mat, havssparris låter intressant :-)
Tidsmästarinann: Ja, det var lite udda men ändå inte konstigt, bara fräscht och gott. Mums!
Skicka en kommentar