onsdag 29 maj 2013

Alltså, det här med sommarpratarna

Känner man inte mest bara... gäsp?

Update: Jag är mest sugen på att lyssna på Johan och Martin, förstås.  Och på Katarina Gospic, och så Sami Said, vars Väldigt sällan fin jag nyss har läst ut och pratat om i kvarterets egen bokklubb. I övrigt tror jag att jag avstår. Jag är helt enkelt inte särskilt förtjust i formatet Sommar.

3 kommentarer:

Åretruntparadiset sa...

Alltså, jag älskar ju tvärtom formatet, tycker det är perfekt slölyssning när jag gör annat hemma - dock lyssnar jag alltid i efterhand och med den mikrokorta musiken. Men listan över värdar gör det tydligt att Sverige är ett litet land, tycker jag... Dock känns fler lockande i år än förra året.

Ingela sa...

Jag älskar också formatet - på SR-appen efteråt. Perfekt på långpromenader och längre löprundor! Och det är en bra "ursäkt" att ta sig ut på en kvällspromenad när barnen somnat!

Jag brukar höra på alla och kommer nog göra det i år också, men de jag absolut inte missar är
Jonas Gardell, Liv Strömquist, Katarina Gospic, Peter Wolodarski, Kristian Gidlund, Helena af Sandeberg, Filip Hammar, Theodor Kallifatides, Jenny Strömstedt, Tareq Taylor, Maria Sveland, Johanna Frändén, Erik Haag, Martin Schibbye och Johan Persson, Lisa Nilsson och Karin Adelsköld.

Kajsa sa...

ÅRP: Jag tror jag är rätt ensam om att inte gilla Sommar. Visst finns det fantastiska guldkorn, men jag blir besviken oftare än glatt överraskad. Och som du skriver - Sverige är ett litet land, få namn var särskilt överraskande.

Ingela: Konstigt att jag inte gillar Sommar, jag som älskar P1 och lyssnar på det mesta i den kanalen.