måndag 29 december 2008

Verklighetsflykt

Puh. Barnen i säng och ingen har kräkts på några timmar. Jag pustar ut, hoppas på en kräkfri, lugn natt och drömmer mig bort.

När allt är kaos här hemma drömmer jag om ordning och reda, avklarade hemmaprojekt och feng shui-ade garderober. Ikväll finner jag frid hos Elfa och Chez Larsson, denna alltid lika inspirerande mästare i ordning och reda. Ack ljuva hägring.

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag håller tummarna för resten av familjen.

Och du; aldrig är väl längtan tillbaka till alla rutiner och allt det där andra tråkvanliga så stor som när familjemedlemmar är sjuka! Fortsätt din längtan.

Anonym sa...

Oooops, hoppas att den vita soffan har tvättbar klädsel! Och givetvis hoppas jag att det är slut på kräkeländet nu!

Kram Malin

Kajsa sa...

Anna: Å, vi borde (peppar, peppar) vara på den säkra sidan - vi har redan haft det. Four down, zero to go. Hoppas vi! Rutiner och tråkvanlighet - vilken dröm...

Stillas Malva: Jag tackar min lyckliga stjärna: den är tvättbar. Och numera också tvättad. Fläckarna gick bort, halleluja!

smultron sa...

Hoppas ni är friska nu och får en härlig nyårsafton. Gott nytt år och kram!

Anonym sa...

Hej på er i radhuset! Vilken soppa minst sagt. Hoppas ni mår bättre nu. Vi har en lugn nyårsafton, jag har lite ont i en tand jag fick dra ut i måndags så nåt jättefirande är det inte. Såg förresten att det finns en Expedit hylla för bortskänkning på blocket, hämtas i vasastan senast 6jan. Nåt för er?
Kram och krya på er! Hoppas vi ses snart igen!

Kajsa sa...

Smultron: Tack och gott nytt år till dig! På nyårsafton vände det äntligen och lillasyster började bli sig själv igen. Puh. Ja, du vet ju hur det känns med sjuka barn efter er vattkoppepärs.

Anette: Hej där! Å vad glad jag är att ni inte blev smittade, jag hade världens ångest när jag och lillasyster insjuknade. Vi har också haft en lugn nyårsafton med enkel mat, champagne och trivial pursuit. Inte läge för några gäster direkt... Vi hörs, kram!