fredag 24 september 2010

Ljuva november

Vad ska du göra de tre första veckorna i november?

Själv ska jag vara ledig.
Galet ledig.
Tokledig.

Sen börjar jag på mitt nya jobb, förhoppningsvis utvilad och fylld av ny energi. Och förutom att det nya jobbet verkar kunna bli ungefär hur kul som helst, så är. det. så. skönt. att. sluta. här. Det blir bara tydligare och tydligare att jag inte kan jobba kvar mycket längre med vett och sans i behåll. Inget ont om Myndigheten i stort. Den är befolkad av engagerade människor som gör stor nytta. Men i mitt lilla mikrokosmos har det blivit alltför trångt, alltför likriktat och alltför ont om syre. Ett antal drabbningar med flummiga tramskonsulter som kör med grova härskartekniker mot mig gör inte saken bättre.

Jag räknar ner.

4 kommentarer:

Elena sa...

Omstart, nystart, förändring - helt magiska ord ibland, eller hur...:-))

Grattis, verkar som att du är på väg mot ngt riktigt spännande!

Kajsa sa...

Elena: Magiskt var ordet... Det ska bli så kul! Jag har en riktigt bra magkänsla när det gäller mitt nya jobb.

mamac sa...

konsulterna var droppen. De kör med härskartekniker mot alla kvinnor. Vi plattade till ett par av dem rejält - så nu hade det lagt sig -enligt rapport från senaste gajandagen. De är förfärliga. Och mikrokosmos får aldrig bli för likriktade då kan det bli riktigt jobbigt och resultatet kan bli hur dåligt som helst.
You're doing the right thing!
OCh den där ledigheten kommer att bli alldeles underbar. Jag vet! Enda problemet med den är att den kommer att gå tokfort.

Kajsa sa...

Mamac: Ja de där jävla konsulterna. Ursäkta, det är nog första gången jag svär på bloggen men nu krävs det faktiskt. Jag har varit rätt otrevlig mot den galejkonsult det rör den här veckan, tror han fattar poängen. Ändrar sig? Näe, det är nog tveksamt. Men jag har markerat i alla fall, inte minst för min egen värdighet!

Och du har rätt: likriktat är trist!