lördag 17 mars 2012

Tvära kast

Ha ha, där fick jag! Nu pratas det om minusgrader i New York. Fast det verkar svänga ordentligt: veckan som kommer ska det vara såväl nitton som en plusgrad. Och det funkar för mig, vi åker ju inte dit för vädret...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jaha, där ser man. Låter lite som vädret i Montreal där det kan växla snabbt mellan varmt skönt och iskall kyla... Håller tummarna för varmt skönt!

Barfotsgatan sa...

Oj, bara fyra dagar kvar! Passar på att önska trevlig resa! Och skickar med några fler förslag: The High Line; trädgårdarna på den gamla järnvägsrälsen i Meat Packing District. Väl värd ett besök har jag hört. Snurrande restaurangen The View med en superutsikt. Besök Empire State Building för utsikten. Ett annat välkänt hamburgerhak; The Diner på andra sidan Williamsburg bridge. Outleten Century 21 vid Ground Zero. Leta dig upp några våningar så hittar du hängen med tex Marc Jacobskläder till fyndpris om du har tur. Det hade jag när jag var där! :-)
Fullständig reseberättelse vill jag sen!
Kramar Anna

Ingela sa...

4 dagar kvar!? Tyckte att det nyss var typ 176... Ha en riktigt härlig resa. Är det bara du och maken eller hela familjen?! (har jag redan frågat om detta kanske, förvirrad..)

Kajsa sa...

Karin: Ja, det montrealska vädret är inte att leka med... Jag har varit där i iskallt krispigt oktober och heatwave-drabbat juli. Härligt båda två!

Anna: Tackar och bugar för tips, och utlovar något slags reseberättelse...

Ingela: Vet du, det är bara maken och jag som åker. Vi firar tioårig bröllopsdag (och har varit ihop i nitton). Svärmor kommer upp från Småland och är barnvakt - ett ganska soft uppdrag eftersom de a. älskar att vara med sin farmor och b. är i skola och på dagis alla vardagar.

Tack för ditt mejl förresten Ingela, jag lovar att svara, ska bara få tid att sitta ner i lugn och ro.

Nipe sa...

Ha nu en underbar resa! Ser fram emot reseberättelsen sen :)

Kajsa sa...

Nipe: Tack! :-D