tisdag 21 december 2010

Hemma bäst

Jag är så innerligt glad över att vi firar jul hemma i år. Jag avundas ingen av alla dem som ska iväg med tåg, buss, flyg eller bil någonstans i jul. Förra årets jul i Småland var ju dessutom ingen succé direkt.

Nu hoppas jag bara att svärmor och svärfar kommer fram med tåget på torsdag, tillsammans med barnens julklappar och - sist men inte minst - juleköttbullarna!

4 kommentarer:

All is pretty sa...

Jag är också oändligt glad över att vi struntade i att resa till Sverige i år, skönt att ha föräldrar som inte tar julen så allvarligt och därför inte blir besvikna vare sig för att vi inte kommer eller för att det bara blir de två (brorsan firar med sin frus familj). Vi fick ju en mysig vecka där i adventstider och det var minst lika bra.

Och med trafikkaoset nu är känns det ju ännu bättre att vi ska vara hemma och inte köra i sju timmar i snöstorm eller sitta på ett tåg lika länge (eller mer, man vet ju aldrig nu...).

Nej, jul ska man fira hemma. Varva ner, umgås med familjen och inte stressa. Det är helt klart min melodi!

Kajsa sa...

Ingela: Ja, vad skönt att ni slipper ge er ut och fara. I vår familj har vi också en rätt avslappnad inställning, min far firar i Oslo med sin norska sär/sambo och svärföräldrarna kommer hit som sagt, men oftast åker vi till dem några dagar i januari i stället, och det brukar bli minst lika mysigt.

Frid och ro är grejen!

mamac sa...

den här kommentaren har inget med inlägget att göra. JAg bara roade mig med att läsa igenom din blogg lite här och där och tänkte då att: "vilken resa du har gjort de senaste åren"! på riktigt alltså - med allt. Och så tänkte jag att du är så värd ditt nya jobb, ert fina radhus, dina barn och den där maken du har som verkar vara nåt alldeles extra.

Hoppas verkligen att din jul (se där, en liten koppling till inlägget trots allt),blir så harmonisk och skön som du önskar dig. Att ditt 2011 blir lite lättare och lite roligare än delar av 2010 var. Och tack för en härlig blogg. Vi måste få till en liten träff efter jul, ett glas vitt kanske?

Kajsa sa...

Mamac: Ja, det har du rätt i. Det har varit lite stökigt... Men det känns som om 2011 blir ett bra år!

Tack för fina ord, klart vi ska ses snart! Med vin, absolut.