fredag 4 november 2011

En ordningsjunkies paradis

Jösses. Chez Larsson alltså. Hennes blogg ÄR verkligen ordning och reda-porr. Jamen bara kolla dagens inlägg till exempel.

Undrar om hon kan tänka sig ett hembesök, Benita? För vårt förråd under trappan har bara blivit en anings anings mer välorganiserat sedan den här bilden togs i min bloggs barndom. Det finns fortfarande stor förbättringspotential. Och vi bor bara några kilometer bort.

7 kommentarer:

Annika sa...

Hon är fantastisk, Och lite skrämmande effektiv, ibland. Tänk om man hade 10% av hennes effektivitet och organisatoriska förmåga?

För mig är det underhållande att hon är ganska nära granne m,ed en familj vi känner, som bor i ett precis likadant hus som Benita och hennes son gör. Ett hus som de bott i sedan hösten 2002, och långsamt renoverat. En helt vanlig trebarnsfamilj + en bonusdotter som nu flyttat hemifrån. Behöver jag säga att husen ser ganska så olika ut inuti ;-)? Jag beundrar Benitas förmåga och hennes känsla för stil, men mina vänners hus är (både stökigare och) hemtrevligare.

Nipe sa...

Åh herregud! En strukturfaschist som jag klarar inte läsa sånt, det blir nästan som för Sally i det där caféet i filmen när Harry träffade Sally...
Men gissa om den blev lagd som favorit i min dator.
Tack!

Barfotsgatan sa...

Jag stillar mitt ordningssinne hos henne när det här hemma går käpprätt åt ½&%¤#£$€[ med att hålla saker på rätt plats! ;-)

Kajsa sa...

Annika: Hon är faktiskt som från en alldeles egen planet. Lite skrämmande, men fascinerande. Och inspirerande - för det mesta. Jag tänker att hela organiseringsgrejen måste vara hennes passion, liksom mat är din (har jag rätt?) som du därför kan ägna mycket tid och energi åt, och det därför är lustfyllt för henne att fixa och dona hela tiden. Åtminstone hoppas jag det. Och så tänker jag att jag själv nog aldrig kommer att bli så passionerad över någonting. Tror helt enkelt inte jag är den sortens människa. Gott så.

Editor sa...

Jag tänkte att "snart ska jag ha sån ordning" och insåg att snart är alltid snart och läser den mer sporadiskt nu! Det är kul att hon tidigare blivit utnämnd till en av de 100 bästa bloggarna i världen tror jag det var.

Kajsa sa...

Nipe: :-)

Bfg: Ja, visst får man lite ro bara av att kolla på hennes blogg. Det är liksom en utflykt till en annan värld, även om den bara ligger 3 km hemifrån...

Kajsa sa...

Caroline: Oj, såpass! Fast jag tycker bloggen var ännu bättre förr, när det var mer organisering och mindre DIY och renovering. Tittar in där ofta fortfarande, dock.