Och det ska firas med en riktigt god lördagmiddag. Vad tror ni om halstrad röding med pepparrotssmörsås, potatis- och jordärtskockspuré och rödbetor, och till dessert pannacotta med hjortrongelé?
Jag tror det blir finfint.
4 kommentarer:
Anonym
sa...
Åhh! Det där lät ju inte helt fel! Hoppas det smakade lika gott som det låter. Själv sitter jag här med knorrande mage och väntar på att den parmaskinksinlindande (finns det ordet i SAOL tro?) kycklingfilén ska bli färdig :-)
4 kommentarer:
Åhh! Det där lät ju inte helt fel! Hoppas det smakade lika gott som det låter. Själv sitter jag här med knorrande mage och väntar på att den parmaskinksinlindande (finns det ordet i SAOL tro?) kycklingfilén ska bli färdig :-)
Oj! Det lät fantastiskt gott! Tur att ni verkar ha kommit ur svackan... Förra inlägget lät ju måttligt kul. Inga frågor på det...
Hej. Kikar lite på din blogg. Fin!
Heson: Jodå, det var gott! Ett tag... Men nu dröjer det innan jag ger mig på pepparrotssmörsåsen igen...
Jenny: Uppe ur svackan för den här gången!
Therese: Hej och välkommen! :-)
Skicka en kommentar