Har ni spikat er nyårsmeny än? Här har ni vår:
Vinsjuden halv hummer, urtagen & serverad med pumpacrème, massor av goda örter, hummervinaigrette med citron & brynt smör och välbakade surdegsbaguetter
Kalventrecôte, kolgrillad till perfektion! Crème på Gotlandstryffel, vinsky, formade vintergrönsaker & olivolja
De finaste åkerbären som granité & bakad vaniljcrème, knäckiga mandelflarn & små bärkupoler
Och vill ni veta det bästa av allt? Vi lagar den inte själva. I år ska nyårsaftonen gå i fridens tecken. Tiden ska ägnas åt familjen. Laga mat kan vi göra när barnen är större. Så vi beställer. Härifrån. Heja Anette och Stefan, ni är bäst!
4 kommentarer:
Åh tack för dina snälla ord! vad glad jag blir att ni vill äta våran (Stefans) goda mat!
Fest i Blå Hallen, det låter spännande! Lycka till med planeringen!
Sköt om er i radhuset. Kram kram
Anette: Det ska bli så lyxigt, och menyn låter fantastisk. Jag skickar en formell order på måndag.
Och ja, festen är kul. Jag och kollegan ansvarar också för en heldagskonferens (hela konceptet, innehållet och planeringen) för våra 1 000 kolleogr så det känns lite mycket måste jag erkänna...
Kram!
Så skönt! Glad Lucia :)
Fröet: Detsamma!
Skicka en kommentar