måndag 6 augusti 2012

Goda bär

Det kanske är inbillning, men jag tycker banne mig att jordgubbar och hallon smakar attans så mycket mer nu än vad de gjorde innan jag började mitt sockerstopp. De känns sötare, godare och smakrikare. Eller så är det bara placebo - det spelar ju egentligen ingen roll, eller hur? Gott är det hur som helst.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Och så attans nyttigt också! Käka på :)!

Kajsa sa...

Karin: Eller hur! När jag nu är lite asketisk med andra godsaker så har jag bestämt mig att det är okej att ösa på med härliga bär. Hallon, jordgubbar, blåbär... Lovely!

Live från radhuset sa...

I know! Jag var utan allt socker och allt annat sött i tre dagar, på den fjärde dagen smakade jag nektariner, äpplen och jisses vad sött och gott det var.

Kajsa sa...

LFR: Imponerande att avstå ALLT sött i tre dagar, d v s frukt, bär och sånt också gissar jag? Det vågar jag mig inte på, men utan socker i mat, flingor, kakor, godis etc så lugnar smaklökarna ändå ner sig ordentligt.