onsdag 8 augusti 2012

Just do it

Nehej, om man skulle gå ut och köpa sig ett träningskort, kanske? Som det står på min anslagstavla:




















- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Unknown sa...

Var tänker du köpa träningskort? Du som är så duktig att cykla, är det värt pengarna?

Annika sa...

Om man har råd till det, efter semestern ;-).

Kajsa sa...

Karin: Det ligger ett SATS 100 meter från jobbet, mycket praktiskt. Det är dessutom mitt gamla stamställe från den tiden jag bodde i Sumpan (där jag nu jobbar), så jag känner mig hemma där. Och så finns det ett par andra SATS nära där vi bor, så jag (åtminstone i teorin...) kan träna här också.

Och anledningen till att jag vill komplettera hemmaträningen med kort är styrketräningen! Jag fixar inte att träna själv hemma, har inte den motivationen. Tänker utnyttja friskvårdstimmen på jobbet. Dessutom tror jag inte jag är tuff nog att cykla till jobbet hela vintern...

Annika: You have a point... Det blev inget kort köpt idag, jag vill konferera lite med maken. Å andra sidan tänker jag utnyttja jobbets friskvårsbidrag på 3000 kronor och betala via autogiro månadsvis - då blir det inte så saftigt på en och samma gång.

Barfotsgatan sa...

Guld med friskvårdsbidrag; har utnyttjat mitt hela våren till just ett stryketräningskort och jippie till att det löper året ut! Gillar styrketräning för du får resultat direkt nästan! Heja dig! Tänker komplettera med att ta tag i flåset så jag skall köpa något klippkort så jag kan gå på spinning emellanåt tänkte jag!
//Anna

Kajsa sa...

Heja dig Anna!