måndag 3 november 2008

Snart måste jag nog skärpa till mig

När det gäller bloggbeskrivningen alltså.
Så här kan den inte se ut mycket längre.

6 kommentarer:

smultron sa...

Man måste ju inte ha någon bloggbeskrivning, tycker jag i alla fall.

Anonym sa...

Men du har ju den mest underbara bloggbeskrivningen av oss alla! Jag tycker att den är så störtskön! Och hur var det nu med den här prestationsångesten som du skrev om tidigare? Att bloggen just var så skön att ha som en ventil och utan en massa krav... det är ju precis så det ska vara! Jag tycker ABSOLUT att det kan se ut PRECIS som det gör! Och den dagen du VILL skriva något annat, DÅ gör du det!
Ha det gott!
Kram

Åretruntparadiset sa...

Says who?

Nu är ordverifieringen lite läskig. Vad har hänt med den? Den halverar liksom ord. Nu fick jag "odugl". Det känns nästan som en förolämpning?! Eller är det en uppmaning att jag borde jobba i stället för att vara här?

Kajsa sa...

Smultron: Näe, det har du förstås rätt i.

Stillas Malva: Jaha! Men tack, så har jag inte tänkt förut. Skönt att höra!

Åretruntparadiset: Jag har också noterat att ordverifieringen är spooky ibland. Lite "storebror ser dig", som om den kände på sig vad vi skrev om. Skumt.

Kajsa sa...

Nä, låt den vara. En känsla för dig får vi ju genom att läsa dina inlägg. Själv läser jag nästan aldrig bloggbeskrivningarna ändå, de säger så lite. Om ordverifieringen; ibland undrar jag om den slänger runt ord/bokstäver som finns i inlägget eller liknande, för jag tycker ofta den liksom hänger ihop med inlägget. Är vi bara paranoida nu, eller??

Kajsa sa...

Kajsa: Näe, det har du rätt i. Och jag håller HELT med när det gäller ordverifieringen. Precis så har jag också tänkt. Måste utredas...