torsdag 18 november 2010

Rysligt

Allvarligt talat, det här KAN inte vara gott. Bara tanken på att dricka mixad risgrynsgröt får mig att rysa. Barnsligt god? Jag är tveksam. Vad tror ni?



(Receptet hittade jag i senaste numret av Femina.)

8 kommentarer:

Annika sa...

Nej. Nej. NEJ! Nu är det någon sådan där "härlig", "kreativ" (sic!) mamma som har rökt på igen. Eller så är det någon som abso´lut inte har barn själv. Det låter, helt ärligt, skitäckligt. Och sojamjölk - varför? Varför denna faiblesse för en produkt som bara kan vara av intresse för veganer eller möjligtvis vissa allergiker?
Om mina barn "kroknar" i väntab på tomten på julafton, så kan de få en näve pepparkokor och ett glas gammaldags mjölk.
P. S. Överbliven risgrynsgröt? Den gör man väl ris à la Malta av? Eller värmer på och äter till fukost/mellis en annan dag? D. S.

smultron sa...

Nej! Dricka mixad risgrynsgröt!? Får mig att tänka på en viss mycket smittsam åkomma... Urk.

Kajsa sa...

Annika: :-) Tack, din reaktion får mig att inse att det inte är jag som är galen. Receptet är skapat av David Mill, köksmästare på Grand hotel i Mölle minsann. Han gör en hel radda mer eller mindre märkliga drycker i Femina, t ex must med kanel, yoghurt och aprikoser i amaretto, morotsmumma med morot, banan, kanel och ginseng, havredryck med fikon, kakao, rom och spirulina. Jag är tveksam till rubbet, men gröten var värst, by far.

Kajsa sa...

Smultron: Och nu ryser jag ännu mer... Brrr!

Kajsa sa...

Nej, det där kan inte vara nyttigt!

Kajsa sa...

Kajsa: Näe, och framför allt inte gott! INTE gott.

Heson sa...

Jag vet inte om det är tanken på mixad risgrynsgröt som är värst, eller om det är själva blandningen i sig... Ginseng och sojamjölk?!?!
Hu!!

Kajsa sa...

Heson: Helgalet.