onsdag 10 mars 2010

Skor!



De här skorna har maken shoppat åt mig idag. Planen är att jag ska ha dem på Myndighetens stora kalas i Blå Hallen om några veckor. Tänk er dem till en kort klänning i blå akvarelltoner, med draperad skärning och modernt snitt. Det kan bli hur nice som helst. Bara jag kan gå i dem; det blir ju dans i Gyllene salen, gubevars.

8 kommentarer:

Åretruntparadiset sa...

Du kommer att vara vacker som en dag! Det är du ju i och för sig nästan jämt, men okej då, som en extra solig och fin dag då!

I Veras hus sa...

Wow! Ursnygga. Visste du att han skulle köpa dem åt dig eller..?
Skulle vilja ha likadana fast med lite lägre klack (så jag kan svassa runt i dem till vardags:)

Kajsa sa...

ÅRP: Fast just nu ser jag faktiskt, ärligt talat, ut som en lite grådassig och trist marstisdag. Den här vintern har tagit på mig, jag ser gammal och sliten ut!

I Veras hus: Ja, jo, det var en beställning... Fast jag är inte helt övertygad, hade velat ha dem så blå som de ser ut på bilden!

Kajsa sa...

Det låter snyggt, men jag skulle aldrig i livet kunna varken gå eller dansa i de där skorna. Möjligen stå. Ändå har jag bilden av mig själv som en som är ganska bra på att föra mig i högklackat. Men det var innan det vrålhöga klackmodet kom som finns nu. Jag har inte hängt med upp de sista centimetrarna, snarare sjunkit några..

Kajsa sa...

Kajsa: Å, jag har en särskild svaghet för klackar, och har väldigt svårt att sätta praktiskt före snyggt när det kommer till skor. Vilket inte är särskilt bra för mina fötter.

När det gäller just dessa har jag inte bestämt mig än, klackarna är inte bara höga utan också väldigt, väldigt smala...

Anette sa...

Låter som en fantastisk outfit, first lady se upp!

Kajsa sa...

Anette: ;-)

Kajsa sa...

Anette: Såg ditt sms om lördag förresten, jag mejlar dig. D ska på kalas så han kan inte komma, men som sagt, jag mejlar!