söndag 14 mars 2010

I wish

Jag har 61 semesterdagar och 60 plustimmar på flexen. Och ett tickande övertidskonto. Jamen vi ses nån gång i maj då?

13 kommentarer:

Annika sa...

Förstummad. Förbluffad. Imponerad. Hur sjutton lyckad du ha så många semesterdagar? Jag trodde bara det var fyrtiotaölister som hade sparade semesterdagar?
Pluss på flexen - dream on (i mitt fall).
Det är bara att gratulera.

Åretruntparadiset sa...

Jag föreslår sjukt lång sommarsemester. Sjuuuukt lång som i åtta-tio veckor. Ni lär väl ha en del föräldradagar också, misstänker jag. Och de brinner ju inne fortare än man hinner säga åttaårsdag. Mitt förslag alltså; Du går på ledighet i juli när ni åker till oss och så är du ledig till den 1 september när storebror är vederbörligen inskolad. What say you?

Kajsa sa...

Annika: Ja du... Jag vet inte riktigt hur det har gått till! Dels så har jag nu sju semesterveckor (från och med i år när jag fyller... 40...) och dels så är det statliga avtalet väldigt förmånligt när det gäller semesterintjäning under föräldraledighet. Utan mina två föräldraledigheter hade jag garanterat inte haft några dagar sparade.

Kajsa sa...

ÅRP: I hear you...

Anette sa...

Håller helt med ÅRP, långsemester!! Men kanske en o annan kortare arbetsdag på väl utvalda soliga dagar för en stund i solen på baksidan med boken (o vinet?) innan barn o make kommer hem! Hur härligt låter inte det?
Kram på dig!

Kajsa sa...

Anette: Oj oj oj vad lockande den är, tanken på långsemester. Semesterplaneringen har redan börjat här på Myndigheten, vi får se vad jag ansöker om...

Anette sa...

Go girl, långsemester it is! Ta chansen den är serverad!! Nu om nånsin behöver du långsemester!!!

Åretruntparadiset sa...

Jag tror på vad Anette säger, nu om någonsin behöver du den! Det kan vara det som läker och helar att få verkligen vara borta läääänge. Det är definitivt mina långledigheter och mer eller mindre frivilliga pauser som hållit mig borta från den ökända väggen.

Kajsa sa...

Anette och ÅRP: Jag tycker mig se en kampanj! Nå, vi får se vad jag kan göra i frågan... Krampåer!

Kajsa sa...

Klart du ska ta ut det du har rätt till. Vad är annars poängen med systemet där du faktiskt har jobbat till dig detta?!

Kajsa sa...

Kajsa: Visst är det så. Sen är det ju vardagen också förstås, med saker som ska göras, jobbet som ska skötas och så... Fast en lång sommar låter onekligen lockande...

mamac sa...

håller helt med föregående talare. Själv tänker jag nog mig en så där sju veckor. Men bara du är tillbaka i september...

Kajsa sa...

Mamac: Det börjar luta åt sju veckor här också... Jag fyller *viskar* 40 i augusti, och då vill jag ju vara ledig!