måndag 29 mars 2010

Ibland så

Idag har jag svängt mig med citat från Gunnar Ekelöf, Marie Antoinette och Per Naroskin på jobbet.

Joråsåatt.

7 kommentarer:

Sofia sa...

hej radhusmänska. Fin blogg du har! Jag flyttar in! Går det bra? Och köket nedan var också fint.
http://huset.bloggagratis.se/
Vårt 4 år gamla ny-gammelrenoverade påminner lite. Läs gärna!
Kram på dig från Soffan

Kajsa sa...

Sofia: Hej och välkommen hit!

Vet du, det är helt otroligt: bilderna på din blogg var en av mina inspirationskällor när vi gjorde en första liten remake av vårt kök när vi flyttade in för snart fyra år sen. Jag hängde en del på "Allt för föräldrar" då och läste om din renovering. Tror till och med jag har kommunicerat med dig om golvets till en början gula färg. Du svarade att det blektes snabbt (och du hade rätt!).

Och det som är mest otroligt är att jag bara häromdagen tänkte på bilderna från ert kök och funderade på om och hur i all världen jag skulle lyckas hitta dem igen för att få ny inspiration nu när vi måste renovera mera. Et voilà: idag fanns den bara här, din kommentar. Som på beställning!

Helt otroligt. Bloggosfären är så cool.

Har ni fortsatt renoveringen av ert hus, undrar jag nu nyfiket!

sofia sa...

Kände också på mig! Tror bestämt att jag skall plåta vidare efter påskstädningen idag (tyvärr får man inte med lammsteksdoften på nätet) då jag pyntat med fjädrar.
En annan kul grej gemensamt, jag var i Malmö med min bästa vän, vi kan kalla henne Byråkraten, hon var på väg till Stadshuset i torsdags kväll på nån bjudning. Var inte du där? Hon jobbar på den stora styrelsen vid Västerbroplan...

sofia sa...

Ok, vi kör vidare: Min överpresterande sambo lät konstigt från köket i går kväll. Frustande. Då jag kom ner låg han på alla 4 och hade dragit ut spisen för att skrubba och vaxa golvet. Under spisen var plattorna gula...som de var 2006!

Kajsa sa...

Sofia: Jomenvisst, här har du ytterligare en byråkrat - lustigt! Jag och min kollega J arrangerade den där dagen och kvällen så nu blir jag ju nyfiken: vad tyckte din kompis?

Och du, ni vaxar golvet? Det borde vi antagligen göra också med andra ord? Hur? Berätta! (Å andra sidan är det ingen brådska eftersom vi just fått riva ut golvet efter vattenskadan - häpp.)

Sofia N sa...

kajsa! Det finns vissa saker jag aldrig gjort och aldrig kommer att göra. Laga lasagne, baka vetelängd/vaniljbullar och vaxa köksgolvet. Min sambo har mutat in sig på dessa områden. Så, jag vet inte hur han gör.
Min kompis hoppade torsdagens fest, för vi skulle åka till Malmö fredag-söndag! Så, jag "vet inte" är svaret på dina båda frågor!

Kajsa sa...

Sofia N: Å, jag förstår vad du menar med både lasagnen och bullarna. Här i familjen är det i och för sig jag som gör lasagne, men bullbak, pannkaksstekning och köttbullerullning överlåter jag till maken; det är bara han som har tålamodet som krävs.

Får undersöka det där med vaxningen när vi fått det nya golvet på plats. När det nu blir... Suck.