torsdag 3 maj 2012

När man börjar nytt jobb...

...måste man ha nya skor. Det har kungen sagt. Så idag är det jag som lägger en beställning hos Ballerina closet. Ett par svarta klassiker, och så, förstås, ett par leopardmönstrade. Det blir fint som snus!

Update: Min absoluta favorit, leovarianten, är slut i min storlek. Sluuuuut. Buhuhuhu. Ska kanske börja tillverkas igen och kommer i så fall i augusti. Dagens i-landsproblem.



8 kommentarer:

Tjockalocka sa...

Snygga!!

Live från radhuset sa...

Vi bor ju i samma förort och jag har sammalikadanabilder från majfirandet i min kamera. Spooky. Då stod vi nära varann! Vem ÄR du? fniss... :-)
katarina

Kajsa sa...

Tjockalocka: Ja, fast de leomönstrade är slut, buhu. :-(

Katarina: Oj, vilket sammanträffande! Saken är den att jag läste tillbaka på din blogg häromdagen, och konstaterade att ert (superfina) 60-talskök är väldigt likt köket hos en av min syrras vänner, som också bor här i förorten. Det ser ut som om ni bor i likadana hus. Ni kanske bor grannar? Nära brasan bor hon, och hon är barnmorska på Karolinska, med make och två barn. Låter det bekant? Världen är hur som helst inte särskilt stor... Äsch, jag slänger iväg ett mejl till dig!

Barfotsgatan sa...

Leopard är alltid rätt. Apsnygga! Vill ha! Kan du inte recensera storlek och passform sedan? Ifall jag också måste klick-klick!
kram

Barfotsgatan sa...

Oops, såg just updaten. Kan vänta tills augusti. ;-)

Kajsa sa...

Anna: Om du hittar ett par fina leoballerinor någonstans, så vet du vem du ska tipsa, OK?! ;-) Nu har jag i alla fall beställt de svarta, lovar att återkomma med en rapport.

Live från radhuset sa...

Jepp vi bor grannar. Vi bor i samma länga. Deras son och min dotter har gått i samma klass i fyra år och hänger dagligen här ute i parken. :)
Jag vet ju nu var DU bor när jag tittar tillbaka i din blogg, och mina barn gick på dagiset intill, fyrklöver, under ett års tid, då vi bodde i de vita radhusen intill båtklubben.
Världen är liten och alldeles underbar! :) Vi får se till att ta en fika en dag.

Kajsa sa...

Katarina: Vad kul, världen är verkligen liten! Inte konstigt att ni var vid samma valborgsfirande alltså, ni har ju sannerligen nära dit. Lyx. Jag brukar jogga förbi där ibland, får vinka nästa gång... ;-)