lördag 25 oktober 2008

Hallå höjdarna!?

Storebror älskar Höjdarna på Bollibompa. Jag också. När jag såg att det finns småfigurer med alla Höjdarna att köpa, så bestämde jag raskt att såna ska han få i sin adventskalender. Ett set med figurer = sex decemberdagar fixade. Jag hittade dem i en leksaksaffär på webben i förmiddags, och stoppade dem genast i varukorgen. Men jag klickade inte hem, tänkte höra med maken om vi skulle passa på att fixa några andra julklappar också när vi ändå var igång.

Nu när kvällslugnet lägrat sig och jag slagit mig till ro vid datorn, så är de små figurerna spårlöst försvunna. Slutsålda! Jamen förstår ni hur irriterande det är? Förvisso ett i-landsproblem, men likväl irriterande.

Om någon av er vet var jag kan hitta ett sexpack med småfigurer från Höjdarna, så blir jag oändligt tacksam för tips!

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Vadå, sälde de slut under dagen? Det verkar ju otroligt.

Anonym sa...

Hallå....Då vet jag att jag inte ska ha tända ljus för nära kökslamporna....Fy så jobbigt om de spricker, måste bli rätt mycket glasskärvor....=(
Vet hur det känns det här med Höjdarna, var till Lycksele för 2 år sen å där såldes dom här figurerna, jag köpte inte men ångrade mig, så på bilsemestern var vi in på alla barnbutiker å frågade om de hade figurerna, men nä....Så typiskt! Hittar man nåt man gillar ska man slå till på stört!!!

Kajsa sa...

Kajsa: Tycker jag också. Och irriterande.

Mariakoden: Så du fick inte heller några höjdare. Irriterande var ordet!

Tidsmästarinnan sa...

Det tips jag kan komma på är att slå en signal till Junibacken här i Stockholm och fråga om de har (det finns ju en stor bokhandel där med lite leksaker också), där köpte vi våra, men det var i våras tror jag.

Lycka till!
Kram
Susanne