måndag 21 april 2008

Ingen sommar utan Ernst

Är jag knäpp som faktiskt tycker att det vore lite kul om Ernst kom hem till mig med sitt nya program?

För övrigt tar TV 4:s Isabelle Halling över SVT:s Sommartorpet i år. Vad tror ni om det? Det kanske kan bli härligt med hennes urbana stil och sköna stockholmska ute i spenaten?

(Bilden är lånad från TV 4)

4 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Ernst, Ernst! jag har någon slags tveeggad inställning till den karln, han är ju allt lite rolig ibland men han är väldigt bra på det han gör!
(Gillar Isabelle också!)
Kram på dig!

Sara sa...

Men det är väl klart att du inte är. Knäpp alltså. Jag gillar Ernst. Jättemycket faktiskt. Jag tycker han är en mycket duktig inredare. Hans personlighet är dessutom perfekt för TV, han fyller verkligen ut programmet, om man säger så! Fast jag vet inte om jag skulle VÅGA släppa lös honom hos mig. Han är lite väl nytänkande ibland kanske...:)

Borsökna Östergård sa...

Jo, när man har långt framskridna planer få att "skriva till TV och försöka få Ernst-teamet och komma och renovera på Gotland", då har han lyckats med nåt...;D

Kajsa sa...

Tidsmästarinnan: Ja, jag tycker verkligen om hans inredningar - han går inte lika mycket överstyr som en del andra TV-inredare. Och hans personlighet är skön, om än liiite too much ibland. Fast annars skulle vi antagligen inte titta, då skulle han väl vara lika beige som Mat-niklas.

Sara: Jag håller helt med, jag gillar verkligen hans inredningsstil. Han är faktiskt en av få inredare jag kanske till och med skulle våga släppa in. Han och Carouschka Streiffert (eller hur hon nu stavar).

Ankie: Klart du ska skriva! Nu! Seså! Jag skulle göra det direkt om jag bara hade något bra sommarprojekt. Hmmm... vänta nu förresten. Gäststugan på landet - den behöver piffas upp...