fredag 18 april 2008

Maxat 70-tal



Vad tycker ni om Ark-Jepsons 70-talsinredning? Coolt? För mycket? Helt i linje med hans look i övrigt? I min värld känns han i alla fall som en frisk fläkt på omslaget till Family Living en skön kontrast till Pernilla, Charlotte och gänget som brukar husera där.

(Bilden lånade jag från Familyliving.se)

6 kommentarer:

kapten kolja sa...

Han verkar vara en skön typ. Tillochmed skåne mejerier verkar ha fastnat för 70-talets färg och form. Mjölkpaketet passar perfekt in i köket.

Sara sa...

Jag har inte sett tidningen, men det ser ut att vara en helgalen inredning. Sånt där som man älskar hos andra, men aldrig skulle vilja ha hemma. Kul att han ska blogga!

Kajsa sa...

Kapten Kolja: Jamen du, precis! Jag hade faktiskt tänkt lägga till en fråga om mjölkpaketet i inlägget. Ser det verkligen ut sådär? Tur att han bor i Malmö! Och visst verkar han skön!

Sara: Ja, jag kommer absolut att kolla in hans blogg. Och inredningen: säga vad man vill, men man blir glad av den!

Petra sa...

Det verkar väldigt konsekvent genomfört 70-talstemat. Just därför är jag lite skeptisk. Men som reportagebilder gör den sig, inredningen.

Kajsa sa...

Petra: Få inredningar blir bra om de är alltför konsekventa. Men visst smälter han själv in väl i 70-talet, Jepson!

Malin sa...

Jag tycker faktist det var riktigt snyggt, ett uppdaterat och modernt 70-talstema utan det murriga och mörka. Det är ju inget extremt och funkar säkert utmärkt att leva med varje dag precis som vilket hem som heslt. Jag blev inspirerad!