torsdag 7 augusti 2008

En insikt

Plötsligt slår det mig. Jag ska inte bara leka kontor när jag börjar jobba den 1 september. Inte bara läsa tidningen i lugn och ro på t-banan, bara behöva torka min egen haka vid lunchbordet, klä mig i höga klackar och fina blusen utan kräkfläckar.

Jag ska jobba också. Ge råd till chefer, lägga upp kommunikationsplaner och vara sådär strategisk som min tjänstetitel antyder. Prestera. Leverera. Eller vad det nu är man säger nuförtiden.

Gulp.

5 kommentarer:

Solrosfrö sa...

*sväljer* För mig är det allvar redan på månadg... Styrka till oss båda!!

Petra sa...

Oj, det lät lite jobbigt. Och blus och klackar. Det har jag sällan (men jag är helt säker på att ditt jobb är hur intressant som helst)

Kajsa sa...

Jessika: Styrka it is!

Petra: Äsch, blusen och klackarna är mest för min egen skull. Du vet, efter ett år som mammaledig... Dresscoden på mitt jobb är minst sagt avslappnad. Även om ryktet säger att nya GD bär kostym varje dag. Och inte birkenstocks som sin föregångare.

Kajsa sa...

Det är troligen lättare än att vara hemma, eftersom det konstigt nog ändå ger mer paus att jobba. Som du skriver; på väg dit, på toaletten (!), på rast. Det blir nog skönt ska du se. Lycka till.

Kajsa sa...

Kajsa: Jupp, du har nog rätt. Fast mitt självförtroende är sämre på jobbet - jag är lite för mycket duktig flicka med höga krav på mig själv. Fast all lyxen - typ toabesök på egen hand :-) - ser jag fram emot!