måndag 12 maj 2008

Inte så lustiger gas

Hörde på radion att lustgasen är en riktig miljöbov. Så nu ska man försöka minska användningen vid förlossningar.

Mycket kan jag tänka mig att göra för miljön, men där går nog ändå gränsen! Låt mig säga så här: hade det inte funnits lustgas, så hade storebror inte fått någon lillasyster.

(Och om någon undrar så nej, jag har inte tänkt mig fler barn.)

5 kommentarer:

smultron sa...

Då är jag miljövän då som bara provat under en förlossning ;)

Skulle det inte vara bättre om alla gubbar i kostym som kör omkring ensamma i bilen började cykla?

Kajsa sa...

Smultron: Det skriver jag under på!

Sara sa...

Ingen lillasyster utan lustgas säger du? Här höll det på att bli tvärtom. Jag provade inte lustgas med sonen, så jag var nybörjare nu när dottern kom. Jag testade en gång och insåg direkt att jag inte skulle kunna föda om jag fortsatte. Jag var HELT borta.:) Inte lätt att föda barn om man är avsvimmad! Men nu förstår jag att det var för miljöns skull!;)

Både miljön och gubbarna skulle må bra om de tog cykeln i stället.

Petra sa...

Jag röstar också för cyklande gubbar!
Men lustgas...det hade noll och ingen effekt på mig :( kände inte minsta lilla rus eller lust :-O Detta trots att jag enbart andades lustgas, inte syre (jo, jag vet att det är en blandning), under 10 timmar...men det var något att hålla i iaf.

Kajsa sa...

Sara: Fint att du gjorde en insats för miljön! ;-)

Petra: Jag krankade också upp gasreglaget ordentligt... Jag vet inte hur mycket av effekten som var äkta och hur mycket som berodde på att som du skriver ha något att hålla i och koncentrera sig på. Men jag hade inte velat ta reda på det heller...