Tack för tipset. Vi har en frysbox i källaren, ett stort åbäke som endast innehåller en rådjursstek och sex år gamla vinbär. Den måste jag tömma och stänga av. Miljöbov var det, ja...
Anna: hehe... ;-) Nej, men där dväljs oändliga mängder frysta bär, allt från jordgubbar till havtorn minsann. Vad är det för samlarinstinkt som gör att det måste plockas så infernaliskt varje sommar?
6 kommentarer:
Helvete!
Tack för tipset. Vi har en frysbox i källaren, ett stort åbäke som endast innehåller en rådjursstek och sex år gamla vinbär. Den måste jag tömma och stänga av. Miljöbov var det, ja...
Anna: Ja, miljöbov och inte särskilt ekonomisk förvaring av en rådjursstek ;-) Kanske stek till söndagmiddag?
En bra idé, då får du komma också och ta med dig en handfull vänner! :o)
Anna: O tackar tackar! Jag kan laga efterrätten, vad sägs om crème caramel?
Yummie!
Från frysboxen? ;o)
Anna: hehe... ;-) Nej, men där dväljs oändliga mängder frysta bär, allt från jordgubbar till havtorn minsann. Vad är det för samlarinstinkt som gör att det måste plockas så infernaliskt varje sommar?
Skicka en kommentar