Kolla vilken skönhet som fanns med i Ekolådan igår:
Jag tror han ska få förgylla kvällens grönsakssoppa. Har annars ett gammalt favoritrecept på savojkåldolmar fyllda med gravlax, med vitvinssås och annat lull-lull till. Men det känns som ett pre-barnfamiljslivsrecept som inte passar en gråmulen marsonsdag. Det får bli soppa!
Update: Monsieur Savoj, om jag får be... Född och uppvuxen i Prince de Bretagne, La Roche sur Yon minsann.
7 kommentarer:
Åh, vilken snygging. Hoppas han smakar lika gott som han ser ut.
Jag måste överväga det där med ekolåda lite till. Låter så bra!
Förresten, du är utmanad!
Soppa med savoykål, tell me more! Låter spännande:)
Målle: Visst är han snygg!
Anna: Å vilken kul utmaning! *hoppar upp och ner i stolen*
Anna: Jag ska för första gången prova ett av Ekolådans egna recept. Det är en mycket enkel skapelse, rotfrukter och savojkål som kokas (rotfrukterna länge, kålen bara helt kort) i buljong och kryddor. Serveras med pocherade ägg, jag tänker också göra örtiga krutonger för att lägga till lite fras. Jag kan mejla receptet om du vill?
Hehe, "det får bli soppa". Underbart.
Jag länkade just dig. Hoppas det var ålrajt? :-)
/Rana
Jag är som vanligt ute efter dina recept!;) Vi åt den RÖDA fiskgrytan igår, jättegod. Nu blir jag nyfiken på denna soppa som du tänker tillreda. Går det att få en rapport efter middagen? :)
Rana: Å, det är jättekul att du länkar! :-)
Sara: Jag lovar att rapportera, vet ju inte alls om det blir gott. Maken lägger just sista handen vid soppan.
Skicka en kommentar