onsdag 26 mars 2008

Trädgårdsmakeover

Imorgon kommer Maria från Slottsträdgården Ulriksdal hem till oss. Hon ska hjälpa oss att förvandla vår platta radhusplätt till något helt annat. Exakt vad vet vi inte än, men Maria kommer att bli överöst av inspirationsbilder, tankar, idéer och önskemål.

Spännande! (Inte minst med tanke på att vi kryssade i "minimalt" som svar på frågan om vår trädgårdskunskap.)

7 kommentarer:

Sara sa...

Vad spännande! Kan du inte visa bilder sedan?

Petra sa...

Ja, vad ambitiöst! Jag är också nyfiken. Bor också i ett nästan-radhus (kedjehus) från 1960-talet och skulle behöva en som kom hem och styrde upp lite :)

Anna sa...

Fasen, vad spännande! Du måste rapportera och ta bilder.

Även vi sitter i ett 60-talshus, och det är en ständig balansgång i trädgården när det gäller vad som kan tänkas passa för hustypen.

Blir det svart och tomt i plånboken efter hennes nävaro, eller känns det okej?

Kajsa sa...

Sara: Jag lovar! Det krävs nog några särskilda trädgårdsinlägg här på bloggen. Fast det blir ett långtidsprojekt. Nu ska vi få en detaljerad skiss, men sen ska den ju förverkligas också...

Petra: Jag ser det som en investering, om jag med min trädgårds-noll-koll skulle köpa plantor, så skulle de garanterat dö. Jag lovar att rapportera!

Anna: Lovar att rapportera som sagt. Och priset, tja allt är ju relativt. Nog kommer det att gå åt en del pengar, och vi är verkligen inte vana att köpa den här typen av tjänster så på ett sätt känns det helgalet (men kul!). Men vi ser det som en investering, och resultatet får vi förhoppningsvis njuta av i många år. Just nu när barnen är så små så är vi inte så ressugna, så man kan säga att vi lägger respengarna på att höja livskvaliteten här hemma.

Anna sa...

Bra prioritering tycker jag!

RANA sa...

Wow, vad kul! Berätta MER!!!!

*jättejättenyfiken*

Kajsa sa...

Anna: Eller hur!

Rana: Lovar att berätta, det blir nog ett eget inlägg eller två!