- Rucolasill
- Nubberöra på kavring
- Ägghalvor med räktopping
- Laxrullar med pepparrot
- Grön sparris med brynt smör och parmesan
- Färskpotatis
- Dryck: påskmust
- Dessert: pavlova
Vi kör buffén på långfredagen. För på påskafton sitter jag i Cadierbaren och avnjuter detta.
4 kommentarer:
Näää, det där lät jätteäckligt!
Not! Nu måste jag förkovra mig i liknande planer.
Anna: Det fina med påskmat tycker jag är att traditionerna inte är så tvingande som vid jul. Det mesta funkar på en påskbuffé, liksom. Eftersom jag älskar sill och lax så blir det ännu enklare...
Låter supergott. Och superambitiöst. Att du orkar *puh*.
Målle: fast allvarligt talat så är det mest rör-ihop-recept. Jag tycker det är mycket svårare att fixa en rejäl köttbit med god sås och tillbehör. Men vi får väl se hur storebrors jädra feber utvecklar sig, kanske decimeras buffén?
Skicka en kommentar